Qui sóc…

“Per canviar el món primer hem de canviar la forma de néixer” Michel Odent
Maternitat per créixer; Cuidar-se per cuidar; Créixer en família, totes les famílies: amb mare i pare, amb dues mares i dos pares, monoparental o nombrosa, d’acollida o adoptiva. Embaràs, part, post part, puerperi, lactància i criança (que difícil és!! Ens posa davant de totes les nostres contradiccions i motxiles!!).

Sóc la Núria!! M’encanta viure!! M’agrada molt dormir!! I m’agrada acompanyar a mares, lactants,etc compartint les vivències de 5 embarassos en set anys, 4 parts naturals preciosos (el darrer a casa amb la presència dels seus tres germans), 4 puerperis (l’últim coincidint en el temps amb la mort de la meva mare quatre dies després del part), una mort gestacional a les 16 setmanes d’embaràs, dos tàndems i 3 desalletaments (encara me’n queda un!!!!!, ja que actualment dono el pit a l’última filla)
Apassionada de lectura i l’escriptura. En constant creixement i evolució (o això intento).

D’estudis: Periodista; de praxis: mare de 4 mestres i administrativa al departament de facturació d’un centre sanitari. Actualment il.lusionada estudiant i fent aquest blog (Què és xatraca.Créixer en família?). També he començat a col.laborar amb lactapp.

L’arbre de la vida ha estat representat i interpretat al llarg de l’història. Per la majoria de cultures significa una porta d’unió entre nosaltres i els nostres avantpassats. Al juliol de 2017 va néixer la meva quarta filla a casa amb la presència dels seus tres germans i sota aquesta figura de fusta que em va fer i regalar el meu company. Quatre dies després moria la meva mare. Vida i mort. Família. Per saber-ne més d’aquest símbol: https://simbolocelta.com/arbol-de-la-vida

Núria