Família / Salut

Beneficis de la Reflexologia Podal en els nens i nenes

Article de Martina Besolí Pérez de Bodycalmbcn

Se’n parla molt de la Reflexologia Podal en adults, però que hi ha dels infants, és apta? A partir de quina edad? Quins beneficis té?

Els nens i nenes tenen un organisme sumament receptiu i sensible, pràcticament verge a qualsevol tractament o fàrmac, que els fa encara més aptes a rebre una teràpia com la reflexologia.

shallow focus photography of toddler's foot with sand

No oblidem que encara no han desenvolupat creences ni prejudicis i per tant els seus pensaments no seran limitants amb idees com: “Serà efectiva la teràpia?” o “Quantes sessions caldran? Ells simplement disfruten de la sessió afrontant-la com un joc o un massatge relaxant. Així doncs, no sols el seu cos és més receptiu a la teràpia, sinó també la seva ment.

Està recomanada a partir dels 2 anys però es poden estimular certs punts en nens més petits, cada cas és únic i s’ha de valorar a la consulta.

Efectivitat:

-Mal de genives

-Secrecions pulmonars i nasals

-Còlics

-Descomposició – Restrenyiment

-Nerviosisme

-Insomni…

La Reflexologia Podal és també molt efectiva com a teràpia preventiva ja que estimula i reforça el sistema immunològic. Així doncs es poden fer sessions en períodes més susceptibles a patir refredats com en canvis estacionals o a l’inici de l’escola.

Pot ser utilitzada amb total confiança ja que no té efectes secundaris, i també com a complement de qualsevol tractament convencional.

Els nostres peus són importants com l’arrel ho és pels arbres: així com es trobin ells ens trobarem nosaltres.