Família

Contes per descarregar gratuïtament

Cent contes per compartir en família i deixar volar la imaginació

Als nens i nenes els encanta seure al nostre costat o a la falda i que els expliquem contes. En el següent enllaç tenim cent contes preciosos perquè passem estones màgiques i ens endinsem en un món ple d’aventures i ensenyances.

A volaaaaaaaar….

https://www.imageneseducativas.com/libros-del-rincon-sep-digitales-en-power-point-listos-para-descargar-y-proyectar/#comment-40048

Compartir la lectura en família

Autor

xatraca@hotmail.com
Sóc la Núria!! M’encanta viure!! M’agrada molt dormir!! I m’agrada acompanyar a mares, lactants,etc compartint les vivències de 5 embarassos en set anys, 4 parts naturals preciosos (el darrer a casa amb la presència dels seus tres germans), 4 puerperis (l’últim coincidint en el temps amb la mort de la meva mare quatre dies després del part), una mort gestacional a les 16 setmanes d’embaràs, dos tàndems i 3 desalletaments (encara me’n queda un!!!!!, ja que actualment dono el pit a l’última filla) Apassionada de lectura i l’escriptura. En constant creixement i evolució (o això intento). D’estudis: Periodista; de praxis: mare de 4 mestres i administrativa al departament de facturació d’un centre sanitari. Actualment il.lusionada estudiant i fent el blog www.xatracacreixerenfamilia.org. També he començat a col.laborar amb lactapp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *