General

Comença l’aventura

Hola, em dic Núria. Tinc 36 anys i 4 fills. Sóc periodista però laboralment estic a les antípodes de la meva formació acadèmica.

A qui no li han dit que havia d’estudiar si volia tenir un futur? Doncs això vaig fer, estudiar periodisme. Somiava en canviar el món, en utilitzar l’escriptura per remoure consciències. Però vaig topar amb la realitat: una carrera podrida en un món comunicatiu podrit. Els mitjans de comunicació al servei del poder, i ofertes laborals sense retribució monetària. Per això vaig “buscar-me la vida” i vaig trobar feina d’administrativa en l’àmbit sanitari.

Però tinc un somni, escriure. M’agrada escriure. Vull retrobar-me amb la meva part més creativa, aquella que vaig enterrar perquè no em donava diners per viure.

Aquests últims 8 anys han passat moltes coses, ni més ni menys que 5 embarassos, 4 a terme, donant-me 4 regals preciosos. Quatre mestres que em fan trobar-me amb la meva ombra constantment.

I vull compartir aquesta experìència de la maternitat, acompanyar qui ho pugui necessitar i créixer i retrobar-me amb mi mateixa. He fet formacions d’assessora de lactància i doula, i necessito seguir formant-me, però ara en l’àmbit comunicatiu. És per això que faig l’especialització de community manager.

Trobaré algú a l’altra banda?

Autor

xatraca@hotmail.com
Sóc la Núria!! M’encanta viure!! M’agrada molt dormir!! I m’agrada acompanyar a mares, lactants,etc compartint les vivències de 5 embarassos en set anys, 4 parts naturals preciosos (el darrer a casa amb la presència dels seus tres germans), 4 puerperis (l’últim coincidint en el temps amb la mort de la meva mare quatre dies després del part), una mort gestacional a les 16 setmanes d’embaràs, dos tàndems i 3 desalletaments (encara me’n queda un!!!!!, ja que actualment dono el pit a l’última filla) Apassionada de lectura i l’escriptura. En constant creixement i evolució (o això intento). D’estudis: Periodista; de praxis: mare de 4 mestres i administrativa al departament de facturació d’un centre sanitari. Actualment il.lusionada estudiant i fent el blog www.xatracacreixerenfamilia.org. També he començat a col.laborar amb lactapp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *