General

Què és xatraca.créixer en família?

Xatraca. Créixer en famíla és una bogeria!! Després de parir cinc fills en set anys (4 a terme i sans, i un mort a les 16 setmanes de gestació), 8 anys de lactància (amb 2 tàndems inclosos) i liar-me ben liada amb tota la inseguretat, pors, cansament, però també amor incondicional, alegria, i creixement personal que comporten la maternitat i la criança, començo a retrobar-me amb mi mateixa, amb les meves inquietuds, amb les meves il.lusions. De sobte, em trobo matriculada en una especialització de SEO, SEM i Social Media a la uoc i fent malabarismes per poder entregar els treballs, dutxar-me, respirar, treballar i estar per les meves tres filles i fill. Però contenta i feliç. I seguint amb l’enredada i per fer les pràctiques de seo i aportar trànsit a la web, faig aquest blog, xatraca!!

El xatrac és un ocell, fa niu i té les seves cries amb la mare. Els ocellets es fan grans i volen del niu. Ens embarassem, parim, o bé adoptem. Esdevenim mares, pares, avis, àvies, iaios, iaies, tiets i tietes… esdevenim una família. I creixem totes plegades. Fins que els nostres ocellets volen del niu.

I què hi trobaràs aquí? Compartiré tot el que m’ha estat útil ens les cures dels nadons, en les cures a mi mateixa per no desaparèixer com a individu mentres cuido dels demés, lectures i webs que et poden ajudar en la maternitat, paternitat i la criança. Hi pots trobar reflexions i bagatge personal que poden ser una empenteta en el teu empoderament (i també en el meu). Una visió feminista i revolucionària de la maternitat, paternitat, família i criança. Hi pots trobar una mica de xafarderia (a veure aquesta amb 4 fills com s’ho fa? Jejej). Excursions per fer amb nens i nenes, i moltes coses més.

Autor

xatraca@hotmail.com
Sóc la Núria!! M’encanta viure!! M’agrada molt dormir!! I m’agrada acompanyar a mares, lactants,etc compartint les vivències de 5 embarassos en set anys, 4 parts naturals preciosos (el darrer a casa amb la presència dels seus tres germans), 4 puerperis (l’últim coincidint en el temps amb la mort de la meva mare quatre dies després del part), una mort gestacional a les 16 setmanes d’embaràs, dos tàndems i 3 desalletaments (encara me’n queda un!!!!!, ja que actualment dono el pit a l’última filla) Apassionada de lectura i l’escriptura. En constant creixement i evolució (o això intento). D’estudis: Periodista; de praxis: mare de 4 mestres i administrativa al departament de facturació d’un centre sanitari. Actualment il.lusionada estudiant i fent el blog www.xatracacreixerenfamilia.org. També he començat a col.laborar amb lactapp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *