Família / Maternitat / Salut

Reflexologia podal i criança

Article de Martina Besolí Pérez de Bodycalmbcn

La maternitat és una experiència única, incomparable, fantàstica… però també esgotadora. 

Moltes mares i pares coincideixen en que la falta de son i la dedicació constant acaben amb les reserves d’energia i paciència.

Així doncs, com cuidar si no ens cuidem?

És important dedicar temps a un mateix, recarregar piles i desconnectar de la criança.

En períodes d’estres prolongat, el nostre organisme es debilita i respon amb múltiples símptomes com irritació, mal humor, pèrdua de gana, palpitacions, hipertensió, contractures musculars…

La Reflexologia Podal és una teràpia fantàstica ja que en casos d’estrès, treballa el sistema nerviós central d’una manera integral, per recuperar l’equilibri i la calma però, també, per tractar els seus símptomes associats com: el mal de cap, el mal d’esquena, irritació, fatiga, insomni, etc. L’estimulació d’aquest sistema és molt relaxant, notant els seus beneficis des de la primera sessió i acabant cada una d’elles amb una gran sensació de benestar.

Durant la sessió també t’ensenyarem diferents tècniques de relaxació per incloure enla teva rutina diària.

Però, que és la Reflexologia Podal?

És una tècnica terapèutica basada en l’estimulació de punts reflexes situats als peus. Aquestes zones reflexes corresponen a diferents parts del cos, així doncs, al tractar una zona, òrgans, músculs i altres parts de l’organisme reben un estímul curatiu.

Amb aquesta tècnica podem diagnosticar, tractar, prevenir i relaxar. No té efectes secundaris i pot ser de molta utilitat reforçant altres tractaments.

És molt eficaç, també, en trastorns del sistema digestiu, respiratori, múscul-esquelètic i fins i tot és apta per infants.

La recuperació de l’equibilibri funcional (salut) es produeix de manera progressiva, requerint una sèrie de sessions que varien d’un pacient a un altre.

Redescobreix el teu equilibri intern!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *